Lerobbant? 1 órán belül ott vagyunk önért!

2019.05.09.Mindannyian aggódunk egy kissé, ha külföldre utazunk a családdal, vagy esetleg egyedül egy hosszabb útra, hogy minden rendben lesz e az autóval. Hiszen sajnos egy vadonatúj gépjármű is kaphat defektet, belénk csúszhat egy nem észlelt piros lámpánál a mögöttünk érkező, kifogyhat a benzin stb.

Hogy ne kelljen ezekkel, és ehhez hasonló aggodalmakkal a fejében útnak indulnia, kössön Mobilitás garancia szerződést autójára! A Citroën Sipos új Assistance szolgáltatásával mindig biztonságban indulhat útnak legyen akár Magyarországon, akár Európa területén belül! 

Ügyfeleinknek egy dolgot kell tenniük műszaki meghibásodás, elakadás, baleset stb. esetén: az általunk megadott telefonszámot hívni. Az autómentő 1 órán belül kiérkezik, s 100 km-es körzeten belül szervizünkbe, ennél nagyobb távolság esetén partnerszervizeink egyikébe szállítja a meghibásodott gépjárművet, amennyiben a hiba helyszíni szereléssel nem hárítható el.


Ha a káresemény/meghibásodás este, vagy hétvégén történik, s nem tudja fogadni az illetékes szerviz gépjárművét, biztonságos, zárt parkolóban helyezik el az autót, s a rákövetkező munkanapon szervizbe szállítják.

Ha esetleg komolyabb beavatkozást igényel a meghibásodás, mely hosszabban elhúzódik, 3 napig csereautót kap ingyenes használattal!

Most igazán megéri Assiststance szerződést kötni, hiszen most kedvező áron teheti meg!


TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Az Adatkezelési szabályzatot ITT TALÁLOD!


Készletről azonnal elvihető haszongépjárművek kedvező áron!

További részletek megtekintése


A
K
C
I
Ó
S
 
A
J
Á
N
L
A
T